Mogelijkheden in het Punt

Geplaatst op

Gisteren, 15 december 2015, werd het theater opeens een gezellige kerstmarkt inclusief kraampjes, een haardvuurtje en kerstbomen. Leuke manier voor bedrijven om door middel van een kerstmarkt het kerstpakket aan het personeel aan te bieden. Eerst een korte presentatie onder het genot van een drankje, daarna kan uw personeel zelf een kerstpakket uitzoeken op de mooie kerstmarkt en vervolgens heerlijk dineren. Misschien iets voor volgend jaar?

Ook voor een personeelsfeestje, afsluitende borrel, nieuwjaarsfeestje, bruiloft, verjaardag, afstudeerfeestje of een jubileum kunt u bij Het Punt terecht. Er zijn oneindig veel mogelijkheden welke wij graag eens met u door nemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Peddemors of Marion Meinderink via 0546-705050.