De klokkenluider van de Notre Dame

Geplaatst op

Op 6 mei 2016 komt De klokkenluider van de Notre Dame naar Theater Het Punt!

De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical vol muziek, dans en vrolijkheid. Maar het is ook het tijdloze verhaal over je alleen voelen en onverwachte vriendschappen. Precies twintig jaar na de Disney-film is Victor Hugo’s bekende verhaal nu live te beleven als musical voor jong en oud.

Hoog boven de stad Parijs, in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn hij denkt. Wat is goed of slecht? En zit echte schoonheid dan toch van binnen?

Alvast een voorproefje? Kijk dan via onderstaande link naar the making of!

The Making of De Klokkenluider van de Notre Dame op Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *