Testen voor toegang

We ontkomen er helaas niet aan. Vanaf 25 september is het vanuit de overheid verplicht om voorafgaand aan het betreden van ons theater en/of horeca uw coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te laten zien. Dit geldt voor personen van 13 jaar of ouder.

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u:

  • een vaccinatiebewijs heeft: volledige vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd
  • een herstelbewijs heeft: bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  • een testbewijs heeft: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het event

U toont uw coronatoegangsbewijs met de QR-code uit de CoronaCheck-app of van een print die u via www.coronacheck.nl heeft gedownload. Als u van tevoren een officiële test moet laten doen, zorg er dan voor dat u deze op tijd aanvraagt. Dit kan via Testen voor toegang. In de buurt van Vroomshoop zijn er testlocaties in Almelo en Hardenberg. Meestal is de testuitslag binnen een uur binnen.

Ik heb mijn coronatoegangsbewijs of legitimatie vergeten. Wat nu?
Komt u naar een voorstelling of naar ons Grand Café en vergeet u uw legitimatie of coronatoegangsbewijs? Dan zijn wij helaas genoodzaakt om u de toegang te weigeren. Wij geven geen geld retour. We gaan ervan uit dat u uw eigen verantwoording neemt het bovenstaande op orde te hebben. 

Hoe laat sluit de horeca?
Komt u naar ons Grand Café of blijft u na afloop van een theatervoorstelling naborrelen? Houd er dan rekening mee dat onze horeca om 00.00 uur sluit.

Ga voor meer informatie over testen voor toegang naar de website van het RIVM. Bekijk hier de video waarin wordt uitgelegd hoe testen voor toegang werkt.