Preview theaterseizoen 21-22 | Dinsdag 31 augustus

Let op:

  • Uw reservering is pas definitief als u hiervan een bevestiging hebt ontvangen per e-mail. Deze ontvangt u in de week van 16 augustus in verband met de bouwvak. 

  • Het maximaal aantal bezoekers is al bereikt en dat betekent dat u automatisch op de wachtlijst komt te staan. U kunt op deze avond de livestream volgen in ons Grand Café onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Op dinsdagavond 31 augustus 2021 organiseert Het Punt Vroomshoop een gratis previewavond in de theaterzaal voor alle liefhebbers van theater. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Tijdens deze avond geeft een aantal artiesten dat in theaterseizoen 2021-2022 naar Vroomshoop komt een voorproefje van de desbetreffende voorstelling. De avond is gratis te bezoeken en u ontvangt eveneens vooraf een kop koffie en een drankje na afloop in ons sfeervolle Grand Café. U dient zich echter wel aan te melden via het onderstaande formulier. Dan zetten wij u op de gastenlijst

Maximaal aantal bezoekers
Wij houden ons strikt aan de RIVM-maatregelen en dat betekent dat er in onze theaterzaal plek is voor maximaal 70 bezoekers. Als dit aantal is bereikt, komt u automatisch op de wachtlijst en kunt u de livestream volgen in het Grand Café onder het genot van een hapje en een drankje. U wordt hierover tijdig bericht.

Programma + afterparty 
Het programma van de avond houden we nog even geheim. Na afloop van de preview is er een meet & greet met de artiesten in het Grand Café. 

Uiteraard zijn wij afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Indien deze versoepelen of aangescherpt worden, zijn wij genoodzaakt onze planning van de avond te herzien. Het is niet nodig om u van tevoren te testen of een vaccinatiebewijs te laten zien. Wel gaan we ervan uit dat u geen coronagerelateerde klachten heeft als u Het Punt bezoekt en indien dit wel het geval is, u zich afmeldt. 

De reservering is gesloten in verband met de hoeveelheid aanmeldingen.