Informatie kaartverkoop

Met ingang van het nieuwe theaterseizoen 2018/2019 heeft Het Punt een nieuw kaartverkoopsysteem waardoor u snel en eenvoudig uw kaarten voor een voorstelling of concert in Het Punt kunt reserveren.

Hieronder staat vermeld hoe u kaarten kunt bestellen en wat de betaalmogelijkheden zijn.

Kaarten bestellen

Bestel uw kaarten makkelijk via onze website

Via onze website www.welkombijhetpunt.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen. Hier kunt zelf uw stoel(en) kiezen door middel van de zaalplattegrond.

Na betaling van uw bestelling ontvangt u de e-tickets per e-mail. De e-tickets kunt u thuis printen. Geen nood wanneer u geen printer heeft, want u kunt uw tickets ook op uw mobiele telefoon tonen aan onze medewerkers bij de ingang van het theater.

Rolstoelplaatsen kunnen niet via internet gekocht worden. Belt u daarvoor naar Het Punt op (0546) 705050 of mail naar reservering@welkombijhetpunt.nl.

Telefonisch reserveren en Balieverkoop

Op donderdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:30 uur.
Tevens is de kaartverkoop balie 60 minuten tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Buiten bovengenoemde openingstijden is het niet mogelijk om telefonisch of aan de balie kaarten te kopen.

Betaalmogelijkheden

Via iDeal als u online kaarten reserveert.  Bij het kopen van uw kaarten aan de balie kunt u zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u hier uw cadeaubon van Het Punt verzilveren. Online kunt u cadeaubonnen van Het Punt niet verzilveren.

Servicekosten

Voor elke bestelling brengen wij € 2,50 servicekosten in rekening. Dit geldt als u de kaarten via onze website besteld maar ook als u kaarten telefonisch reserveert of aan de balie uw kaarten koopt. Ook bij de kaartverkoop aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling, berekenen wij deze kosten.

Gereserveerde kaarten

De gereserveerde kaarten dient u binnen 7 dagen na reservering via de betaallink te hebben voldaan. Reserveert u binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dienen de kaarten binnen 48 uur via de betaallink te zijn voldaan. Reserveert u vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, dan dient u de kaarten uiterlijk 1 uur voor de voorstelling via de betaallink te hebben voldaan.

Niet tijdig betaalde reserveringen gaan weer in de verkoop. Gereserveerde kaarten dienen altijd betaald te worden.

Retourneren

U kunt uw kaarten tot aan drie dagen voorafgaand aan de voorstelling retourneren. Dit kan telefonisch (0546) 705050 of aan de kassa bij balieverkoop. In ruil ontvangt u een waardebon van Het Punt of mag u een andere voorstelling uitzoeken (alleen voorstellingen die door Het Punt georganiseerd zijn. Bij een duurdere voorstelling betaalt u het verschil bij). Bij retourneren blijven de servicekosten (€ 2,50) wel staan. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag dat op de waardebon vermeld wordt. Daarnaast brengen wij € 2,50 administratiekosten per kaart in rekening.

Annuleren van een voorstelling

Het kan soms voorkomen dat een voorstelling wordt geannuleerd. Heel vervelend voor u, want u had zich verheugd op de voorstelling. Wij stellen u hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of per brief. Wanneer er geen alternatieve datum voor de voorstelling wordt gevonden ontvangt u een tegoedbon van Het Punt of uw geld terug.

Wachtlijst

Indien een voorstelling is uitverkocht kunt u bellen naar onze medewerkers van de balieverkoop op donderdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:30 uur. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Indien er kaarten voor de voorstelling vrijkomen wordt u daarvan op de hoogte gebracht.

Familievoorstellingen | Adviesleeftijd

In ons theater staan ook elk theaterseizoen familievoorstellingen op het programma. Bij elke familievoorstelling maken wij een duidelijke vermelding van de adviesleeftijd, bijvoorbeeld in verband met spanning van een voorstelling of een onderwerp daarvan. Wilt u toch kinderen jonger dan de adviesleeftijd meenemen, dan is dit voor eigen risico.

Familievoorstellingen | Tickets

Wilt u uw kind(eren) kennis laten maken met het theater? Bezoek dan eens een van de familievoorstellingen in Het Punt. Voor bezoekers vanaf 1 jaar dient u kaarten te kopen voor een voorstelling.

Cultureel centrum