Cabaretvoorstelling “KWINKSLAG” van JOOST vs MARTIJN tijdens Jubileumweekend van Het Punt!

3 maart 2018 (20:00) € 15,00

Het Oosten is een cabaretduo rijker. De gortdroge, nuchtere Achterhoekers Joost en Martijn zijn inmiddels ‘wereldberoemd’ met hun oneliners en hun aandeel in de voorstelling ‘Riesewijk en Co’.

Het Punt is jarig en trakteert! Tijdens het jubileumweekend van Het Punt kan een gezellige avond cabaret in ons theater natuurlijk niet ontbreken. Het cabaretduo Joost en Martijn zullen deze avond met hun eigen theatershow naar Het Punt komen! Omdat Het Punt jarig is ontvangt u een gratis drankje na afloop van de voorstelling in ons Grand Café. Tevens trakteren wij u op gezellige livemuziek van de band Cartoon! Kortom, reden genoeg om kaarten voor deze voorstelling te kopen!

Joost en Martijn komen met het avondvullende programma “Kwinkslag” in de Twentse- en Achterhoekse theaters! In deze nieuwe show nemen de jonge cabaretiers hun eigen leven onder de loep. Ze gaan de confrontatie aan met zichzelf en met elkaar. Verhalen boordevol woordspelingen en verrassende wendingen. Dit alles wordt afgewisseld door korte dialogen en komische typetjes, met de bekende oostelijke tongval. De heren hebben al eerder in Het Punt gestaan, namelijk met Riesewijk en Co en vinden het een eer om opnieuw in ons theater te mogen staan!

Joost vs Martijn – Kwinkslag wordt een prachtige avond waarbij herkenbaarheid, emotie, de gulle lach en betrokkenheid op de eerste plaats staan. Kortom, dit mag u niet missen!!

Zaterdag 03 maart 2018 zal dit geweldige duo op het podium van Theater Het Punt staan. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 15,- per stuk. Wilt u kaarten online bestellen? Klik dan HIER.
Liever per email of telefoon reserveren? Stuur een email naar reservering@welkombijhetpunt.nl of bel met Het Punt op telefoonnummer 0546 – 705050.