Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja! ik meld me aan.

theater

Laat u verrassen, bijna alles is mogelijk

Bent u op zoek naar een fraaie en veelzijdige locatie voor uw evenement? Denk dan eens aan een van onze theaterarrangementen! Het Punt beschikt over een volledig ingericht vlakke vloertheater met 246 zitplaatsen op de tribune en mogelijkheden om de capaciteit uit te breiden tot 288 zitplaatsen. Door de uitschuifbare tribune leent het theater zich voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan concerten, toneeluitvoeringen, modeshows, cabaretvoorstellingen, presentaties, muziekuitvoeringen of een feest. De sfeervolle zaal beschikt over goede, moderne voorzieningen zoals een beamer, podiumdelen, theaterdoeken en faciliteiten op het gebied van licht en geluid.

Het theater als locatie voor uw evenement

U kunt het theater huren, eventueel in combinatie met een horeca-arrangement. Voor beschikbaarheid of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Marion Lusseveld.

Technische gegevens van het theater

Klik op de afbeelding ‘Technische Gegevens 2020’ voor alle technische gegevens van Theater Het Punt.

Heeft u nog vragen over de technische gegevens van het theater, neem dan contact op met de technici van Het Punt via het e-mailadres: techniek@welkombijhetpunt.nl.

Het Punt beschikt over een fantastische piano. Het betreft een Yamaha U1A waar gebruik van gemaakt kan worden voor € 125,- (excl. btw) per dagdeel. 

Bent u benieuwd naar de komende voorstellingen in Theater Het Punt, houd dan onze agenda en facebookpagina goed in de gaten.

OKTO

Het Punt is lid van OKTO, Overleg Kleine Theaters Overijssel. OKTO is een stichting waarbij kleine theaters uit Overijssel zich aan kunnen sluiten.

Gevarieerd programma

Wij doen ons uiterste best om een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen te stellen voor jong en oud. Zo kunt u theatervoorstellingen van lokale gezelschappen bezoeken, maar ook bijvoorbeeld modeshows, […]

Lees verder

Na de voorstelling nog even een drankje in het café

Na de voorstelling nog even napraten onder het genot van een kopje koffie of een lekker wijntje? Dat kan in ons Grand café! Na een spannende, indrukwekkende of vrolijke voorstelling […]

Lees verder

Complete avond uit

Maak van uw theaterbezoek eens een complete avond uit! Voorafgaand aan de voorstelling kunt u in ons Grand Café terecht voor een lekkere kop koffie met kozak en een daghap*. […]

Lees verder